Viime viikon torstaina eli heti seuraavan päivänä kun tänne saavuttiin, suunnattiin Murcian Ikeaan. Mikään Ikea-fani en ole koskaan ollut. Kuopion Ikeassakaan ei ole “ehtinyt” vielä käymään. Nyt piti kuitenkin jonkinlainen työpöytä hommata ettei ruokapöydässä tarvitsisi töitä paiskia. Niin vaan pöytä peräkontissa takaisin tultiin. Vaikka kasausohjeista puuttuikin yksi vaihe, niin kyllä siitä ihan pöydän näköinen lopulta tuli.

Työpisteen pöytä (la mesa) toimintakuntoon saatettuna.
Vähän kapeahan se on, mutta ei tuohon kovin isoa olisi mahtunutkaan. Lasipinta on suorastaan näppärä, koska näkee ottaa avohyllyltä oikean esineen (ilmansuunta myös valittavissa) eikä tarvitse arpoa kuten umpilaatikon kyseessä ollessa. Tai jos pöydän alle jotain putoaa, voi katsoa suoraan lasipinnan läpi, eikä tarvitse välttämättä alle olenkaan kurkottaa.
Perjantaina oli ensimmäinen työpäivä tällä ollessa – normipäivä.