Kaksi viikkoa sitten tultiin tänne ja tämä aika on mennyt nopeasti. Pikkuhiljaa alkaa jo kotiutua näihin Espanjan oloihin. Kun saavuimme Torreviejaan, lämmintä oli vielä 29 °C. Eipä mennyt kuin pari päivää, niin kelit viilenivät. Nyt ollaan normaalissa talven lukemissa. Päivällä on 15-20 °C ja varhain aamulla lämpötila käy vähän alle 10 asteen. Maanantaina oli kylmin aamu tähän mennessä, 4-5 °C. Tuota kylmemmäksi ei toivon mukaan enää mennä. Täkäläisissä asunnoissa ei ole keskuslämmitystä tai vastaavaa. Niinpä asunnot ovat viileitä talvella ja villasukat ovat tarpeen. Kivilattia hohkaa viileyttään, sillä routaeristeitä täällä ei myöskään tunneta.

Ilmalämpöpumpulla saadaan huusholliin tarvittaessa lisälämpöä. Meidän asunnossa näitä on kolme kappaletta. Toistaiseksi ne ovat saaneet olla ainoastaan seinän koristeena.

Asuntomme varustukseen kuuluu myös tällainen pyörien päällä kulkeva kaasulämmitin. Vekotin toimii meillä myös kissojen tähystystelineenä.