Tänään lauantaina tuli tehtyä toinen varsinainen pyörälenkki. Kiersin Torreviejasta länteen sijaitsevan Embalse de La Pedrera -järven, ja vähän lisälenkkiä siihen päälle. Reitti meni alkumatkan kanavan viertä polkiessa San Miguelin kautta. Menomatka oli tuttuun tyyliin vastatuulta, mutta takaisin tullessa sai sitten tulla haipakkaa myötätuuleen.
Passaa näillä poiketa asfaltilta vähän sivummallekin. Desert Wolf (aavikkosusi) – Lonely Rider. Ei mikään turha peli tämän Ekan maasturi.

Poikkesin noin 200 metrin korkuiselle mäelle. Taustalla Embalse de La Pedrera.

Mäeltä toiseen suuntaan merelle päin.

Embalse de La Pedrera -järvi toisesta suunnasta (Orihuelan puolelta).
Pyöräilijöitä täällä tuntuu olevan. Mikäs näissä kuivissa ja aurinkoisissa keleissä on pyöräillessä. Suomalaisiakin täällä näkee silloin tällöin. Ohitin yhden maantiepyörällä polkevan, jolla kypärässä oli sukunimi ja Suomen lippu. Lenkille tuli pituutta noin 57 km.

Eipä jäänyt Ritikään lonkkaa vetämään. Juosta jolkutteli sillä aikaa 19 km ilman taukoa, San Migueliin ja takasin kämpille.